Expositie

Doet Boersma exposeert in vakantiehuis Domus met haar Friese landschapskunst. Grote doeken vol expressie, kleur en sfeer. De schilderijen zijn zowel figuratief, alsook abstracties van landschappen. Meer werk van Doet Boersma is te vinden in het ‘wynhûs’, de wijnwinkel die ook op dit adres gevestigd is.
 
 

Contact

icon-tel  +31 (0)6 551 956 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
icon-route  route

Welkom

In het pittoreske Friese stadje Hindeloopen ligt deze voormalige lagere school uit 1919. Het schoolgebouw is volledig verbouwd tot woonhuis met wijnwinkel en een vakantiewoning.

 
Het ruime vakantieverblijf (90 m2)  is comfortabel en sfeervol ingericht met design meubels en kunst. Men beschikt over een eigen terras met tuinmeubelen en een tweede terrasje aan het water. Bijzonder aan deze locatie is dat de woning in het oude historische centrum ligt en tegelijkertijd ook verscholen in het groen.
 
lees meer »